Rožajka ubila tinejdžera! Slala mu ljubavne stikere i poruke!

856

Raziji Dacić iz Rožaja, osumnjičenoj da je nožem ubila Boža Vujadinovića (18) iz Podgorice, određen je pritvor do 30 dana. Ako je suditi prema društvenoj mreži Facebook, poznanstvo Dacić i Vujadinovića datira još od prije tri godine.

Na gotovo svim fotografijama koje je objavljivao Vujadinović u posljednje tri godine našli su se i komentari Dacićeve, koje je objavljivala sa dva profila – Raska Dacic i Raski Dacic.

U kakvom su srodstvu bili njih dvoje za sada je nepoznanica. Na pojedinim fotografijama koje je objavljivao, a koje je komentarisala Dacić, Vujadinović je imao 16 godina.

Na jednoj od njih Dacić mu govori kako je sladak jako.

I komentari na drugim fotografijama govore u prilog činjenici da su se njih dvoje znali od ranije.

I ljubavni stikeri su bili dio komentara koje je Dacić objavljivala na fotografijama Vujadinovića.

Dacić je mladića obasipala i komplimentima da je gospodin, da je sladak, da zna da uživa, a sve to su pratili emotikoni i stikeri.

Podsjećamo, samo dan nakon tragične smrti osamnasetogodišnjaka Boža Vujadinovića istražitelji su došli do novih saznanja koja u potpunosti rasvjetljavaju misteriju koja je pratila taj slučaj u prvim satima istrage.

Osumnjičena za njegovo ubistvo, koje se dogodilo u iznajmljenom stanu na Starom aerodromu, Rožajka Razija Dacić nakon što mu je, kako se sumnja, zarila nož u srce, pokušala je da sakrije taj bodež, počisti tragove krvi i iscenira da je mladić izvršio samoubistvo.

Međutim, kako inspektori podgoričkog Centra bezbjednosti nisu nasjeli na njenu prvu verziju, jer stanje koje su zatekli na mjestu ubistva tokom uviđaja nije se poklapalo sa njenom pričom.

Foto: Facebook

Tokom uviđaja izuzeti su svi tragovi važni za dalji tok istrage, a koji ukazuju da je Dacićeva umišljajno pokušala da prikrije tragove svog zločina. Za sada još nisu u potpunosti poznate okolnosti pod kojima su se njih dvoje našli u istom prostoru, te je priroda njihovog odnosa za sada na nivou pretpostavki i nagađanja.

Osuđivana zbog smrti ćerke i još jedne djevojčice

Ovoj ženi nije prvi put da boravi u zatvoru. Ona je u Spužu provela osam godina, nakon što je proglašena krivom za smrt svoje jednomjesečne ćerke E.D. i jednogodišnje ćerka prijateljice Dž.L.

Dacić i njena prijateljica Enisa Lukač provele su osam godina iza rešetaka zbog teškog krivičnog djela protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti. One su u baraci napravljenoj od lako zapaljivog materijala, zapalile svijeću i ostavile je na drvenom stolu, a potom naložile šporet i otišle u Rožaje ostavljajući djevojčice same.

Izvor: Standard.co.me