Ruski nacisti napali sirijske izbjeglice na ulici, pa dobili batine za pamćenje

4607

Potegnuli su i pištolj

Rusija je država s velikim brojem nacističkih organizacija koje često prave probleme na ulica. Ruski nacisti napali migrante na ulici, pa dobili batine za pamćenje

Jedna od takvih grupa odlučila je napasti migrante na ulicama Moskve, ali su veoma brzo zažalili jer su naletili na pogrešne momke.
Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Očigledno je među migrantima bilo dosta momaka koji se bave MMA i kickboxingom, pa su Nacisti na kraju dobili žestoke batine na ulici.

Uzaludan je bio i pokušaj da reaguju pištoljem. Dobili su batine koje neće nikad zaboraviti, a i definitivno su ih i zaslužili.

Pogledajte ovaj snimak s ulice.

Nacističke grupe iz Rusije pridružile su se i vojnom napadu Rusije na Ukrajinu gdje se već danima vode žestoke borbe.

Među prvima su uzeli puške u ruke i otišli su da vrše brutalna ubistva jer ovakvi momci nisu nikakvi ratnici već obične kukavice.
Ilegalne borbe postaju ozbiljan problem u Evropi: Scene iz obračuna su zaista stravične

Svijet borilačkog sporta uvijek je bio veoma interesantan.

Publika koja prati borilački sport želi gledati što više krvi, a to navodi organizatore da publici daju ono što žele.

Nekad ni to nije dovoljno. Zavisnici od adrenalina idu korak dalje, pa i sami ulaze u borbe koje se organizuju ilegalno

Tako je u Nizozemskoj osnovana organizacija ‘Hoodfights’, koja organizuje ilegalne borbe na ulicama. Interes za ove borbe je ogromna. Iz događaja u događaj sve je više publike, a glavni organizator tvrdi da je mnogo bolje da se učesnici ovako ‘isprazne’ nego da divljaju negdje drugo.

“Niko nije ugrožen sa ovim borbama. Bolje ovdje da ukrstimo pesnice nego da iskazujemo nasilje na ulicama. Uvijek se pobrinemo da stvari ne krenu u krivom smjeru”, rekao je jedan od organizatora.

Nizozemska policija pokušava otkriti organizatore, ali za sada nemaju previše uspjeha u tome jer svi veoma dobro čuvaju tajne o organizaciji ovih mečeva.

Teški nokauti su poprilično česti u ovim ilegalnim borbama, ali nema informacija da li je neko ozbiljnije povrijeđen.

Također, navodno je i u ostatku Evrope sve popularnija ilegalna borba na ulicama i ovakve scene su svakako zabrinjavajuće.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.