Sadndžak: V.O. (27) uhapšen je zbog sumnje da je ukrao automobil „Audi“

1148

V.O. (27) uhapšen je zbog sumnje da je ukrao automobil „Audi“ u mjestu Vinicka u Beranama.

Iz Uprave policiji je saopšteno da je policiji u Beranama jedna osoba prijavila da joj je u mjestu Vinicka nestalo vozilo „Audi“ beranskih registarskih oznaka koje je bilo parkirano ispred jednog ugostiteljskog objekta, sa ključem u vozilu.

„Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu krađa. Od podnosioca prijave prikupljena su obavještenja na zapisnik, te su policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja događaja. U mjestu Brezojevice od strane pripadnika plavske policije primijećeno je gore pomenuto vozilo, ostavljeno pored puta“, ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je nakon toga, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Plavu policija kontrolisala V.O. te da je kod njega pronađen ključ ukradenog vozila i nekoliko ličnih dokumenata na druga imena, a koja će biti predmet daljeg vještačenja.

„Plavska policija je lice dovela u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Berane i on je po nalogu postupajućeg tužioca lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa“, zaključuje se u saopštenju.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *