samir tandir

Samir Tandir: Ne smijemo dozvoliti da mladi bračni parovi odlaze

512

Novi Pazar – U borbi za bolju budućnost Novog Pazara, Prijepolja i Priboja, Bošnjačko-srpski savez (BOSS) se ističe kao ključni igrač na predstojećim lokalnim izborima. Samir Tandir, predsjednik BOSS-a, ističe da je uspjeh stranke, koja postoji tek godinu dana, veliki motiv za daljnji rad.

Tandir naglašava važnost učešća građana u izborima, pozivajući ih da podrže BOSS na lokalnom nivou i listu “Srbija ne smije da stane”, predvođenu Aleksandrom Vučićem, na parlamentarnim izborima. Ključni problemi koje BOSS želi riješiti u Prijepolju su nedostatak investicija i loša infrastruktura, zajedno sa zabrinjavajućim odlivom mladog stanovništva.

“Naša obaveza je da poboljšamo kvalitet života u svim aspektima,” izjavio je Tandir. “Posebno je važno da se fokusiramo na investicije, kulturu i obrazovanje, kako bismo zadržali mlade bračne parove u našim gradovima. To nije samo finansijsko pitanje, već i pitanje životnih uslova.”

Tandir je optimističan u pogledu izbornih rezultata u Prijepolju i Priboju, a u Novom Pazaru se nada prelasku izbornog praga za formiranje dogovora o razvoju lokalne zajednice sa ostalim građanskim opcijama. BOSS se snažno zalaže za unapređenje lokalne zajednice, sa posebnim naglaskom na ostanak mladih i razvoj vitalnih aspekata života u ovim gradovima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.