Samir Tutić u pratnji jakih policijskih snaga stigao u sud u Novom Pazaru /VIDEO/

11291

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju i proširenju istrage koja sada obuhvata 38 osoba, u vezi sa slučajem organizovane kriminalne grupe poznate pod nazivom “Vračarci”. Ova grupa je optužena za pokušaj ubistva Samira Tutića iz Novog Pazara, čiji je slučaj šokirao javnost.

Istraga se fokusira na pripadnike “Vračaraca”, čiji su ključni članovi Nikola Vušović, poznat kao Džoni, i Uroš Piperski. Oni su, prema navodima tužilaštva, odgovorni za tri likvidacije – Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragana Ristića, te za niz pokušaja ubistava. Među ciljevima njihovih napada našao se i Samir Tutić, koji je uzeo ženino prezime Divljanović.

Samir Tutić je bio teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Beogradu, u kvartu Vračar, krajem decembra 2019. godine. Incident je usledio tokom navodne primopredaje droge, a Tutić je pogođen u grudi jednim od pet ispaljenih metaka.

Postojale su spekulacije da je Tutić, koji je u tom periodu promenio prezime uzimajući ženino, bio saradnik policije te da je pokušao da namesti suprotnu stranu. Kako se sada ispostavilo, na njega su tada pucali upravo članovi grupe “Vračarci”. Zbog ovih navoda, Tutić je uz stroge mere opreza prebačen iz specijalnog suda u osnovni sud u Novom Pazaru da bi dao izjavu povodom drugog slučaja. Video snimak pogledajte ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *