Sandžak – NAVIGACIJA IH ODVELA U POGREŠNOM SMJERU, SPAŠENI NAKON NEKOLIKO SATI

1021

Bijelo Polje – Grupa građana našla se u nevolji kada ih je navigacioni uređaj odveo prema Đalovića pećini, ostavivši ih zaglavljene na nepristupačnom terenu. Incident je uspješno riješen zahvaljujući brzoj reakciji Službe za zaštitu i spasavanje.

Sve je počelo nevinim pokušajem grupe entuzijasta da istraže prirodne ljepote koje okružuju naš grad. Međutim, ono što je trebao biti dan pun avantura pretvorilo se u pravu dramu kada su shvatili da su zaglavljeni daleko od civilizacije, bez mogućnosti da samostalno izvuku svoje vozilo.

“U 16:30 primili smo poziv u pomoć. Odmah je mobilizirana ekipa koja je krenula na teren. Iako je izvlačenje vozila bilo neizvodivo zbog nepristupačnog terena, uspjeli smo evakuisati sve osobe i bezbjedno ih vratiti u grad”, saopštili su iz Službe za zaštitu i spasavanje.

Događaj je još jednom pokazao važnost pripreme i opreza prilikom istraživanja nepoznatih područja. Iako tehnologija navigacije može biti od velike pomoći, ovaj incident nas podsjeća na njene ograničenosti i potrebu za korišćenjem zdravog razuma.

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji Službe za zaštitu i spasavanje, ovaj incident završen je bez ozbiljnijih posljedica, ali ostaje podsjetnik na oprez koji je uvijek potreban prilikom avantura u prirodi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *