Sandžak: Otkačio se lift, žena zadobila teške prelome

2762

Bijelo Polje: Stanari zgrade poznate kao “64 stana”, smještene u ulici Živka Žižića u srcu Bijelog Polja, suočavaju se sa sve većim problemima koji otežavaju njihov svakodnevni život. Nakon što su prethodno izvještavali o problemima s oštećenom fasadom i vlagom, novi izazov sa kojim se suočavaju tiče se lifta u njihovoj zgradi.

Prema izjavama stanara, lift u zgradi je nedavno doživio kvar, što je rezultiralo padom i ozbiljnom nesrećom. Jedna stanarka je, kako se navodi, zadobila teške povrede, uključujući prelom kuka, zbog čega je ogorčenje među stanarima sve veće. Jedan od komšija, koji je želio ostati anoniman, u izjavi za portal VBP izrazio je duboko nezadovoljstvo radom uprave zgrade, optužujući ih za nemar i nebrigu o bezbjednosti stanara.

Ogorčenje među stanarima raste, a mnogi smatraju da je javno obraćanje jedini način da se skrene pažnja na ovu tešku situaciju. Problem nefunkcionalnog lifta nije samo pitanje neugodnosti, već i ozbiljnog rizika za bezbjednost stanara, posebno starijih i nemoćnih.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.