Sandžak: Pogledajte dramatičan VIDEO kako 8-godišnjak spasava drugaricu iz kanala

1657

Pljevljanka Arnela Geljić reagovala je na navode medija, da je djevojčicu u kanal u Ulici Narodne Revolucije u Pljevljima, gurnuo dvije godine stariji dječak, inače sin Geljićeve.

„Eh, ovako da pojasnim…Pošto je moj sin bio sa ovom djevojčicom danas…oni se druže odavno, danas su zajedno išli u prodavnicu, zaustavili se tu, djevojcica je prešla preko postavljene žice i sama upala u kanal…On je čak pokušao da joj pomogne…Jer su inspektori skinuli video snimak sa obližnjeg objekta i pokazali nam…Ježim se od komentara koje čitam po raznim portalima…da dijete od 8 godina nazivaju ubicom i da treba da mu se sudi za pokušaj ubistva….kakav smo narod, žalosno i jadno!“, napisala je Geljić.

Ona je nešto kasnije objavila i video zapis pomenutog događaja, koji se, ipak srećno završio, zahvaljujući reakciji policijskog službenika Novice Tomaševića.

„Moje dijete koje pokušava da izvuče drugaricu iz kanala a medijski osuđeno po komentarima zlih, besposlenih ljudi kako je ubica,monstrum itd…bavite se svojim životima ako ih uopšte imate…Ja sam na svoje dijete ponosna jer ja ne znam kako bi se ponašala u ovakvoj situaciji, a on je sa svojih 8 godina pokušavao da joj pomogne…hvala svima na podršci!“, napisala je Arnela Geljić. Pogledajte video snimak ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *