HAJRIZ BRCVAK

Sandžaklija Hajriz Brčvak izgradio novu poslovnu ZGRADU U NJEMAČKOJ – POGLEDAJTE VELELIJEPNO ZDANJE

9760

Hajriz Hačko Brčvak, ugledni bjelopoljski biznismen i poznati humanista, postavio je nove standarde u poslovnom svijetu otvaranjem impresivne poslovne zgrade u Njemačkoj. Objavivši kratki video snimak, Brčvak je svijetu predstavio najnovije dostignuće svoje firme, MIH Fiber – poslovnu zgradu koja služi kao upravna zgrada i centralni magacin.

Smješten u Horstmaru, ovaj novosagrađeni poslovni prostor zauzima površinu od 2400 kvadratnih metara. Moderni eksterijer i enterijer odražavaju Brčvakovu predanost ne samo poslovnom uspjehu, već i estetici i funkcionalnosti. Sa preko 150 zaposlenih koji rade unutar svojih zidova, zgrada predstavlja rastuću snagu i ambiciju kompanije na međunarodnom tržištu.

Pored poslovnog prostora, pored se nalazi i novi centralni magacin, izgrađen u skladu sa svim EU standardima. Ovaj magacin je dio velike flote vozila i opreme koju MIH Fiber ponosno posjeduje, uključujući preko 300 transportnih vozila, 320 bagera i utovarivača, 400 kompresora, kao i specijalizovanu mašineriju poput 4 mašine za bušenje i 15 freza.

Planovi za budućnost su već postavljeni, s ugovorenim kupovinama 80 novih transportnih vozila, 100 bagera i utovarivača te 6 najmodernijih mašina za bušenje. Ove brojke govore o dinamičnom rastu i razvoju kompanije, koja je očigledno spremna da postavi nove rekorde u industriji.

Brčvakovo ulaganje u Njemačkoj nije samo dokaz njegovog poslovnog genija, već i njegove nepokolebljive posvećenosti unapređenju kako svoje kompanije tako i zajednice kojoj služi. Ovaj najnoviji poduhvat samo je jedan u nizu koraka koji potvrđuju njegovu ulogu lidera u biznisu i humanosti.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *