Sandžaklija u pritvoru zbog prijetnji sudiji za prekršaje

501

Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio krivično djelo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje sigurnosti

Pljevaljski tužilac odredio je zadržavanje do 72 sata R.L, osumnjičenom da je danas prijetio R.K, pljevaljskom sudiji suda za prekršaje.

Portparolka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, tužiteljka Nataša Bajčeta, saopštila je da je osumnjičenom stavljeno na teret da je počinio krivično djelo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje sigurnosti.

“Od strane dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima je nakon saslušanja u svojstvu osumnjičenog licu R.L. određeno zadržavanje u trajanju od 72 časa zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu lica R.K. i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu lica M.M. Dalje službene radnje su u toku”, kazala je tužiteljka Bajčeta.

Ona je pojasnila da je R.K, sudiji Suda za prekršaje Bijelo Polje – Odjeljenje u Pljevljima, osumnjičeni danas uputio riječi prijeteće sadržine.