Saopštenje PU Novi Pazar povodom ubistva Nihada H. u restoranu “Divan”

995

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. A. (1979) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i E. A. (1994) i M. P. (1964) iz Novog Pazara, osumnjičene za pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Sumnja se da je A. A. noćas poslije ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru, nakon svađe i fizičkog sukoba sa četiri osobe, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio dvadesettrogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, ubodnu ranu oštrim predmetom zadobio je i osumnjičeni A. A., dok je u tuči povrijeđen i jedan dvadesetogodišnjak.

E. A. i M. P. se sumnjiče da su, prije dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podnijeta i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Ubijeni Nihad Hamidović

Trojici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.