Šemsu Mustafić tukli i maltretirali dok nije rekla gdje je 10.000 evra!

407

Tojica maskiranih razbojnika opljačkala su i pretukla noćas Šemsu Mustafić (66) u njenoj kući u niškom naselju “Beograd mala”, otevši od nje oko 10.000 evra i zlatan nakit.

Napad se desio oko pola sata prije ponoći, kada su razbojnici sa fantomkama na glavi provalili najprije u dvorište, a potom i kuću žene koja živi sama. Oni su ženu tukli i maltretirali dok im nije rekla gdje su pare od kuće koju je nedavno prodala, a nakon toga su je vezali i pobjegli.

“Upala su joj trojica sa fantomkama na glavi tako što su prvo razvalili katanac na kapiji u dvorištu, a potom su provalili vrata od kuće. Ona je spavala u to vrijeme. Tukli su je i na kraju uzeli oko 10.000 evra i zlatni prsten sa ruke. Žena je zvala upomoć, ali je niko nije čuo jer živi sama, a u komšiluku su ljudi već legli da spavaju. Baka se nekako odvezala i došla kod nas noćas oko 4.30 časova i ispričala šta se desilo”, kaže unuka napadnute žene Ana Makić.

Ona kaže da je njena nana bila dosta uznemirena i da su bili vidljivi tragovi maltretiranja koje je preživjela.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD REKLAME...

“Imala je podlive i modrice po licu. Na desnom obrazu je bilo crvenilo od udarca, a nos joj je bio modar. Hitna pomoć je odvela na pregled, a kada se vratila nije mogla da nam odmah ispriča šta se sve desilo, jer je bila mnogo uznemirena. Ona je imala novac jer je prodala kuću koju je imala u naselju Stočni trg. Živi sama, a ima jednu kćerku koja je u Njemačkoj”, priča Makić.

Sestrić napadnute žene podnio je jutros prijavu policiji koja je izvršila uviđaj na mjestu nesreće.

“Ona je prodala kuću i navodno je namjeravala da kupi kuću na drugom mjestu, pa je zbog toga čuvala pare kod sebe, ne sluteći da bi neko mogao da je opljačka. U kući je izvršena premetačina, razbojnici su sve prevrnuli u potrazi za novcem koji su na kraju pronašli. Napadnuta žena je zadobila udarce i žali se na bolove u glavi”, kaže naš izvor.

Policija traga za trojicom maskiranih napadača i radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Šemsa je danas pregledana u Kliničkom centru u Nišu, gdje je konstatovano da, srećom, nema teže povrede.

“Pacijentkinja je zadobila kontuziju glave i lica. Urađena je dijagnostika i nakon toga je otpuštena na kućno liječenje jer nema teže povrede”, kažu u Kliničkom centru u Nišu.

Izvor: Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.