Sin Ejupa Ganića se ženi, na svadbi će pjevati Dženan Lončarević

616

Izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology, Emir Ganić, a svojom vjerenicom Irmom Lugušić, kćerkom odličnog trenera golmana Envera Lugušića, stat će pred matičara 15. juna.

U porodici Ejupa Ganića, bivšeg člana Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine, posljednjih sedmica svi se intenzivno pripremaju za ovo vjenčanje. Vodi se računa o svakom detalju za vjenčanje. Naravno, budući mladenci posebnu pažnju posvetili su izboru muzike. Kako Faktor saznaje, za dobru atmosferu bit će zadužen fenomenalni Dženan Lončarević i jedna od najtraženijih bh. pjevačica Slađana Mandić.

Međutim, to nije sve kada je muzika u pitanju. Naime, Emir je poznat kao veliki ljubitelj elektronske muzike, tako da na svadbeno veselje u hotele “Austrija” i “Bosna” na Ilidži stiže The Shapeshifters, jedan od najtraženijih house dvojaca na svijetu. Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. godine svojim hitom “Lola's Theme” osvojili svjetsku muzičku scenu. Pošto i budući mladoženja povremeno nastupa kao DJ možda se i sam nađe za DJ pultom.

Sigurno da će ovim izborom muzičara i pjevača biti zadovoljne zvanice svih generacija.

Izvor: Faktor.ba