Sjajni Top Spin pod vođstvom Adnana Kolašinca korak do elite

448

U dramatičnom finalu Kvalitetne lige, stonoteniski klub “Top Spin” iz Novog Pazara osvojio je zavidnu titulu šampiona i izborio se za ulazak u Drugu ligu Srbije. U odsudnim mečevima posljednjeg ligaškog turnira u Kruševcu, klub je zabilježio pobjede protiv ekipa iz Arilja i Despotovca, čime je potvrdio svoju dominaciju drugu sezonu zaredom bez ijednog poraza.

Nedostatak jednog od ključnih igrača, Bogdana Ilića, nije oslabio tim; naprotiv, “Top Spin” je pokazao snagu i odlučnost osvojivši utakmice sa rezultatima 4:1 i 4:3. Ovaj uspjeh nije samo sportski trijumf, već i rezultat mukotrpnog rada i podrške kako sponzora, tako i lokalne zajednice.

Predsjednik kluba, Adnan Kolašinac, izrazio je zahvalnost svim sponzorima, među kojima su se istakli Nermin Bibić, firma “NB Bau GmbH” iz Bremena, “Ekstremi”, auto škola “AS” iz Sjenice, i “GEWO Srbija”. Zajedno sa Gradom Novim Pazarom i Sportskim savezom, oni su bili ključni u ostvarenju ovih značajnih sportskih rezultata.

Adnan Kolašinac je dodao:

“Posle skoro 20 godina Novi Pazar ima predstavnika u Drugoj ligi Srbije! Stonoteniski klub Top Spin iz našega grada je posle dve sezone, u regionalnoj i Kvalitetnoj ligi ostvario 26 pobeda iz 26 mečeva! Nevjerovatan učinak koji smo postigli u bratskoj atmosferi unutar kluba, podršku našega grada, velikodušnost naših sponzora i iskustvo naših igrača! Svima se, kao predsjednik kluba zahvaljujem, i podržite naš rad u Drugoj ligi i visokim ambicijama koje su pred nama!”
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *