Slavko Matić

Slavko Matić novi je trener FK Novog Pazara

682

Slavko Matić preuzima kormilo FK Novog Pazara

U najnovijem razvoju događaja na srpskoj fudbalskoj sceni, Slavko Matić (48) imenovan je za novog šefa stručnog štaba FK Novog Pazara, otkriva indeksonline.rs. Ovo imenovanje dolazi nakon raskida saradnje između Novog Pazara i prethodnog trenera, Igora Matića, koji je klub napustio nakon nedavnog poraza od ekipe Čukaričkog u Beogradu.

Slavko Matić, koji je već iskazao svoje trenerske sposobnosti vodeći Novi Pazar u sezonama 2018/2019 i 2019/2020, ostavljajući iza sebe značajne rezultate, očekuje se da će već sutra biti zvanično promovisan na klupi ovog Superligaša. Njegovo bogato trenersko iskustvo uključuje angažmane u različitim zemljama poput Gane, Egipta, Kine, i Katara, kao i vođenje klubova u Srbiji kao što su OFK Beograd i Napredak iz Kruševca.

Matićeva igračka karijera takođe je bila impresivna, sa nastupima u Rusiji za Spartak iz Moskve i u Bugarskoj za CSKA iz Sofije. Sada se vraća u Srbiju sa nadom da će svoje međunarodno iskustvo preneti na igrače Novog Pazara i pomoći klubu da poboljša svoju poziciju na tabeli Super lige Srbije, gde trenutno zauzimaju osmo mesto sa ukupno osvojenih 35 bodova.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *