Snaha sa ćerkama zadavila djevera zbog imovine: Novi detalji brutalnog zločina u Smederevu!

2911

Policija u Smederevu uhapsila je M. I. (73) i njene dvije ćerke A. I. (44) i B. I. (45) zbog sumnje da su ubile rođaka Vasu I. (73) u porodičnoj kući.

Snaha sa ćerkama zadavila djevera zbog imovine: Novi detalji brutalnog zločina u Smederevu!

Slučaj je, kako saznajemo, u utorak prijavila jedna od osumnjičenih žrtvinih bratanica, navodno rekavši da se u drugom dijelu kuće nalazi leš.

Sumnja se da je muškarac ubijen nakon što se posvađao sa snahom i dvije bratanice zbog podjele imovine, budući da vode dugogodišnji sudski spor zbog kuće.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD REKLAME...

„Žrtva i njegov brat, odnosno suprug osumnjičene M. I., davno su sagradili kuću i svako je imao poseban ulaz u nju. Međutim, kako ubijeni nije imao djecu, snaha i bratanice su ga primoravale da im je prepiše, što on nije želio. Zbog toga se sumnja da su ga one najprije tukle rukama i nogama po glavi i tijelu, a potom su ga davile, usljeg čega je preminuo“, navodi izvor iz istrage.

Hitna pomoć brzo je došla na mesto zločina i zatekla muškarca u lokvi krvi. Ljekari su pokušali reanimaciju, ali bez uspjeha. Mogli su samo da konstatuju smrt.

Tužilac je potom naložio da se uradi obdukcija na Institutu za sudsku medicinu koja će utvrditi kako je tačno muškarac nastradao.

Osumnjičenima za ubistvo je određeno zadržavanje do 48 časova i one će danas biti saslušane u nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

Inače, ubijeni je duže vrijeme živio u Kanadi, a ove godine se vratio u rodnu zemlju.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.