SNIMAK IZ BIHAĆA: ZATEKLA MUŽA SA LJUBAVNICOM PA IH TUKLA PENDREKOM

2078

BIHAĆ – Društvene mreže u Bosni i Hercegovini gore zbog novog skandala koji se dogodio u Bihaću. Snimak koji se munjevitom brzinom proširio pokazuje kako žena u jednom restoranu fizički nasrće na svog muža i ženu za koju se pretpostavlja da je njegova ljubavnica.

Prema informacijama portala Crna hronika, incident se dogodio kada je supruga zatekla svog muža za stolom s drugom ženom. Na snimku se vidi kako ona, očigledno van sebe od bijesa, uzima pendrek te počinje udarati njih oboje. Uz uzvike i psovke, pokušava da ih kazni za ono što smatra izdajom.

Muž, pokušavajući da je obuzda, viče: “Nosi se, nosi se!” Dok supruga uzvraća riječima: “Rekla sam da ne smije doći u Krajinu.”

Cijeli prizor je privukao pažnju nekoliko osoba u restoranu. Dok su neki gledali šokirano, drugi su pokušali da intervenišu i smire izbezumljenu ženu.

Trenutno nije poznato šta je prethodilo ovom događaju niti kako se situacija završila. Jedno je sigurno – incident je izazvao veliku pažnju javnosti te se postavlja pitanje o razlozima i pozadini ovakvog nasilja.

Pogledajte snimak OVDJE.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.