Spektakularna akcija saobraćajne policije u Novom Pazaru: Otkriven heroin u vozilu

6469

Novi Pazar – U spektakularnoj akciji noćas u 22:20 u mjestu Bajvica, saobraćajna policija je uz pomoć patrola i komandira Saobraćajnu policijska ispostava (SPI) uspjela otkriti i zaplijeniti značajnu količinu narkotika, potvrđujući svoju neprekidnu borbu protiv droge.

Vozilo marke Klio bijele boje, sa registarskim oznakama SO208TG, zaustavljeno je na osnovu sumnje da bi moglo biti uključeno u nelegalne aktivnosti. Prilikom detaljne kontrole vozila, policija je u suvozačkim vratima, skriveno unutar vrećice čipsa, pronašla drogu heroin tešku 205 grama. Ova metoda skrivanja narkotika ukazuje na sofisticiranost i oprez s kojim su se počinioci pokušali izmaći zakonu.

Uhapšeni su vozač J.N. (rođen 1983. godine) i suvozač V.T. (rođen 1977. godine), obojica iz Subotice. Ovim brzim i efikasnim postupanjem, saobraćajna policija je još jednom dokazala svoju odlučnost u suzbijanju distribucije narkotika na ulicama naših gradova.

Nakon hapšenja, osumnjičeni su predati nadležnim kolegama iz Uprave kriminalističke policije (UKP) radi daljeg vođenja postupka. Akcija je izvedena uz visok stepen profesionalizma i predstavlja značajan uspjeh u borbi protiv droge, koji će sigurno doprinijeti povećanju sigurnosti građana u lokalnoj zajednici. Pohvale upućujemo svim učesnicima akcije na hrabrosti, posvećenosti i profesionalnosti.

Zapilijenjeni heroin

Zapilijenjeni heroin
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.