SPP :Spremni da budemo dio vlasti u onim opštinama gdje se poštuju principi

787

Predsjednik Gradskog odbora Stranke pravde i pomirenja u Novom Pazaru Edin Zećirović rekao je juče na konferenciji za medije da su oni spremni da budu dio vlasti u onim opštinama gdje se poštuju principi. Novinarima se danas obratio i direktor Doma za lica mentalno ometena u razvoju Omer Đondić optužujući tužilaštvo u Novom Pazaru da stopira postupak pronalaženja krivaca za nedavno paljenje Đondićeve vikendice. On je rekao da nadležni još uvek nisu riješili ni prethodna dva slučaja paljena i pokušaja paljenja njegovog automobila, krajem prošle i u martu pretprošle godine.

Zećirović je istakao je da SPP neće šibicariti i kalkulisati na jeftin i politizirajući način te dodao da su u Novom Pazaru i Tutinu blizu vlasti toliko koliko su druge partije koje su dobile legitimitet na izborima spremne da sa njima principijalno grade vlast.

Zećirović se osvrnuo i na povratak v.d. direktora Opšte bolnice Meha Mahmutovića na to mesto ističući da vlast na taj način “šalje poruku da on nije kriv, i nije odgovoran”.

“Pitamo vlast onda ko je kriv, ako nije Mahmutović” – rekao je Zećirović.

Dio konferencije za medije bio je posvećen nedavnom događaju kada je direktoru Doma za lica mentalno ometena u razvoju u Tutinu Omeru Đondiću zapaljena vikendica koja je izgorela do temelja. Đondić je optužio Tužilaštvo da opstruira postupak. On tvrdi da su svi postupci stopirani u tužilaštvu, iako većina policajaca u Tutinu i Novom Pazaru, a samim tim i u tužilaštvu, zna počinioce imenom i prezimenom.

izvor RTV NP
One thought on “SPP :Spremni da budemo dio vlasti u onim opštinama gdje se poštuju principi

  1. aga sandzacki

    zelio bi da se zabrani rad spp sda sdp nnjihove celnike pohapsit ispitat porjeklo imovine!!! na vazne polozaje dovest mlade ljude ne korumpirane!! .zelio bi da mi mladi iz dijaspore dovedemo pametne ljude sa idejama sa zapada.i jos jedno.pohapsit naravno i mahmutovica dzerleka ispitat porjeklo i njihovih velevila bazena klinika i sve u njima !! ustaj narode ponizeni pomozimo da postenje opet zavlada

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *