Srbija: Automobilom uletio u kafanu posle lančanog sudara, vozač pobjegao

462

Više osoba je povrijeđeno u lančanom sudaru kod mjesta Pakovraće na magistralnom putu Čačak – Užice, potvrđeno je u MUP-u. Vozač koji je izazvao sudar pobjegao je sa lica mjesta, a jedno vozilo je završilo u ugostiteljskom objektu pored puta.

Povređeni su prevezeni u čačansku bolnicu, a portparolka te ustnaove je rekla za RTS da je u toku opservacija i da će nešto kasnije biti više detalja o broju povrijeđenih i njihovom stanju.U lančanom sudaru su učestvovala dva putnička i jedno teretno vozilo, a nezgoda se dogodila u utorak uveče posle 19 časova.

Jedno od vozila je od siline udara uletilo u objekat pored magistralnog puta. Mediji navode da je automobil letio nekoliko metara posle udesa, a prema tvrdnjama očevidaca – vozač koji je izazvao sudar je pobjegao. Na ovoj dionici su se privremeno stvorile dugačke kolone vozila iz oba pravca, a kako prenosi RTS vozila se naizmenično propuštaju

Stravičan sudar dogodio se desio i juce u 16 časova u blizini Aranđelovca. Kako se vidi na snimku objavljenom na stranici 192_rs, u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su tri vozila.

Sudar je bio toliko jak, da su od siline udara sva tri vozila letela po putu i potpuno su smrskana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Telegraf.

N1 info
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.