Srbija / NEKAD JE GLUMILA, SAD HRANI STOKU: Lepa glumica se vratila na selo

875

Sreća nije za sve ista

Kada je glumica Marija Petronijević pre skoro deceniju otišla iz Beograda i vratila se u rodno selo Visibabe nekoliko kilametara od Požege nije ni sanjala da će joj se život baš toliko promeniti.

Društvene mreže i dalje aktivno koristi i tamo nertko pokazuje kako njen život sada izgleda.

– Korona je učila mnogo toga u mom životu. Udaljila me nevoljno, fizički od nekih ljudi i donekle do osnovnog posla kojim se jesam bavila poslednjih petnaestak godina, ali me istovremeno približila životu koji neizostavno teče, i dešava se, i koliko god mi zatvoreni zbog straha ili propisa čekali da prođe korona, zapravo prolazi život. Imala sam tu sreću da mogu da radim nešto drugo, što volim i želim. Moje poljoprivredno gazdinstvo polako počinje da liči na prosečnu srpsku kuću na selu u kojoj ima svega dovoljno za sreću i zadovoljstvo sa danonoćnom obaveznom, onu kuću koja se ne boji dolazećih dana, jer nema vremena za strah – stoku treba nahraniti i napojiti, njive zaliti i opleviti, voće orezati, obrati ili pokupiti…

I dok čeka da prođe korona, gledam kako se nešto oko mene stvara, rađa, uređuje i čini moj život ispunjenim. A kada prođe korona oni od kojih sam bila fizički daleko, kada se posetimo, imaće priliku da sa mnom uživaju u prizoru onog što sam za to vreme uradila i uz nesebičnu pomoć prijatelja i dragih mi ljudi, svojim rukama stvorila – napisala je glumica na svom Instagram profilu.