Srednjoškolci iz Novog Pazara, Tutina i Prijepolja prelaze na ONLINE NASTAVU

562

Učenici srednjih škola u 40 opština u Srbiji, od ponedkeljka, 13. septembra, prelaze na onlajn nastavu. Tu odluku donijelo je danas Ministasrtvo prosvjete, navodeći da će srednjoškolci iz tih gradova nastavu pohađati po trećem modelu.


Na onlajn nastavu prelaze srednjoškolci iz Tutina, Raške, Priboja, Novog Pazara, Nove Varoši, Prijepolja, Kladova, Petrovca na Mlavi, Užica, Valjeva, Despotovca, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Svilanjca, Rekovca,Preševa, Bojnika, Velikog Gradišta, Žabara, Boljevca, Zaječara, Knjaževca, Bajine Bašte, Čajetine, Alibunara, Ljiga, Bogatića, Ivanjice, Lučana, Doljevca, Niša, Bele Palanke, Vranja, Kraljeva, Nove Crnje, Aranđelovca, Knića, Kragujevca i Topole.

Inače, u Prijepolju je juče zasijedao opštinski Štab za vanredne situacije, koji je je konstatovao da je epidemiloška situacija izuzetno loša, međutim izuzev preporuka da se nose žaštitne maske i apela da se građani u što većem broju vakcinišu, Štab nije donio nove mjere za suzbijanje širenja korona virusa koje su u njegovoj nadležnosti.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.