Srpska pjevačila Ajla Begović o nestaloj Danki: “U sve je umiješana MAJKA?! “Bog neka mi oprosti”

783

U sjeni tuge i neizvjesnosti koja već četvrti dan vlada Banjskim poljem, gdje je nestala dvogodišnja Danka Ilić, pojavile su se nove teorije koje bacaju sumnju na najbliže. Kontroverzna pjevačica Ajla Begović, nekad poznata kao Dunja Ilić, objavila je na društvenim mrežama da se plaši najgoreg i naglasila moguću umiješanost majke djevojčice u njen nestanak.

“Nažalost… Sve u vezi ovog malog anđela ide u jezivom smjeru… A toliko nas žena se trudi da mentalno, finansijski sredimo sebe da bismo mogle biti majke… Bog mi oprosti ako griješim,” napisala je Begović na svom Instagram profilu.

Nestanak male Danke pokrenuo je lavinu reakcija širom regije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na pronalasku djevojčice i rasvjetljavanju okolnosti koje su dovele do njene misteriozne nestanka. Paralelno, specijalistički timovi za spašavanje pretražili su tunele i podzemne kanale u okolini Banjskog polja, ali tragovi koji bi mogli ukazivati na Dankinu prisutnost nisu pronađeni.

U međuvremenu, javnost se pita: Da li je moguće da u srcu ove tragedije leži nešto mnogo mračnije? Dok se potraga nastavlja, oči javnosti su uprte u sve novije informacije koje bi mogle rasvijetliti ovaj slučaj.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *