traktor prevrtanje sudar

STRAVIČNA NESREĆA U BH: Poginuo mladić (18) u sudaru sa traktorom

1018

Nova Ves, Srbac – Mračni oblaci nadvili su se nad malenim mjestom Nova Ves, u opštini Srbac, nakon što je Aleksandar Milinčić, osamnaestogodišnjak pun života i snova, tragično izgubio život u stravičnom sudaru sa traktorom. Nesreća koja je u trenutku prekinula mladi život dogodila se na lokalnom putu.

Dobrinko Đukić, takođe iz Nove Vesi, bio je za upravljačem traktora u kobnom trenutku. Mirovali sati nisu slutili na tragediju koja će se dogoditi oko 14 časova, kada su se sudbina i nesretni sklop okolnosti užasno isprepleli.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka je saopštilo da je na mjestu nesreće obavljen uviđaj, kojim je rukovodio tužilac, uz asistenciju službenika Policijske stanice Srbac. Naložene su sve potrebne istražne radnje i mjere kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Porodica, prijatelji, i svi koji su poznavali Aleksandra Milinčića ostali su u nevjerici i boli, dok zajednica stoji u tišini, pokušavajući da pronađe odgovore i utjehu u ovim teškim trenucima. Obdukcija tijela nastradalog mladića, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, očekuje se da pruži više informacija o uzroku nesreće.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *