Sudar kamiona i autobusa – Autobus vozio Tutinac , a kamion Rožajac

Sudar kamiona i autobusa – Autobus vozio Tutinac , a kamion Rožajac

2215

Trinaestogodišnja A.R. iz Valjeva zadobila je povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 15 sati na lokalnom putu prema graničnom prelazu Sukobin.

Prema informacijama koje je Radio Bar dobio od Odjeljenja bezbjednosti Bar, nesreća je nastala zbog kontakta između školskog autobusa marke Mercedes u vlasništvu firme “Jadran Montenegro“, kojim je upravljao E.D. (65) iz Tutina i teretnog vozila iste marke, kojeg je vozio A.N. (23) iz Rožaja.

“Djevojčica je bila u školskom autobusu koji je prevozio tridesetak učenika koji pohađaju nastavu u Baru. Na sreću, zadobila je lakše povrede, uglavnom usljed pucanja stakla na autobusu. Nakon incidenta, žalila se na bolove u ramenu i vratu”, saopštila je policija.

Nesreća je izazvala zabrinutost među roditeljima i građanima, koji traže pojačane sigurnosne mjere na ovom putnom pravcu, naročito u vreme kada se prevoze školska deca.

Detalji okolnosti pod kojima je do nezgode došlo još uvijek se istražuju. Policija je na licu mesta izvršila prve izviđaje, a rezultati će biti poznati nakon završetka istrage.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, posebno u blizini školskih zona i putnih pravaca gdje se prevoze đaci.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *