Sutra od 19.00 u dvorani Pendik Pazar i Partizan

Sutra od 19.00 u dvorani Pendik Pazar i Partizan

644

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas da mu pobede u prethodne dve utakmice sa Partizanom daju pravo na optimizam, uoči duela tih timova na startu superligaškog plej-ofa.

– Oni su postepeno jačali igrački kadar, dok smo mi u problemu zbog privremenog odlaska Sava Slavuljice u inostranstvo i nekih povreda. Ipak, ne želim alibi. Dobro smo radili, imamo na desnom beku Aleksu Miloševića i očekujem dobar rezultat – naveo je Memić.

On je dodao da veruje da će utakmice u Novom Pazaru biti presudne za timove koji su glavni kandidati za titulu prvaka države i koji se bore za plasman u regionalnu SEHA ligu.

Sportski direktor Pazaraca Samir Župljanin priznao je da bi pre početka sezone u klubu bili prezadovoljni trećim mestom, koje im je pripalo posle 22. kola u Superligi.

– To je posledica kvalitetnog rada svih u klubu. Nećemo se tu zaustaviti, a ko želi da nas pobedi, posebno u našoj dvorani, moraće dobro da se pomuči. Očekujem da dvorana bude ispunjena do poslednjeg mesta – kazao je Župljanin.

Pazar i Partizan igraju sutra od 19.00 u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je slobodan.
izvor Beta