Tanja Savić prelazi na Islam zbog Muhameda

4017

Popularna pjevačica Tanja Savić našla se u središtu medijske pažnje zbog svoje odluke da pređe na Islam. Izvori bliski pjevačici tvrde da je razlog njenog prelaska ljubav prema vjereniku, Muhamedu Muki Bešiću, pilotu koji živi u Americi i koji je od nje mlađi 11 godina.

Tanja planira da se po islamskim običajima uda za Bešića, što je izazvalo negodovanje u njenoj porodici. Pink.rs prenosi da je Tanjina majka toliko bila zatečena ovom odlukom da je čak i izbacila Tanju iz kuće. Uprkos svim preprekama, Tanja želi nastaviti svoj život sa Muhamedom i planira se preseliti u Ameriku sa svojom djecom.

Međutim, situacija se dodatno komplikuje jer Tanja još uvijek nije zvanično razvedena od Dušana Jovančevića. Izvori sugerišu da bi prelazak na Islam mogao olakšati njenu situaciju s obzirom na planirani brak s Bešićem. Pored njenih porodičnih problema, navodi se da ni Bešićevi roditelji nisu potpuno sretni zbog njegovog izbora partnerke.

Uz sve ovo, navodno se i Tanjin suprug, Dušan Jovančević, uključio u ovu priču. Njegova reakcija na vijest o Tanjinom vjerenju bila je negativna, što dodatno komplicira situaciju.

Čini se da Tanja prolazi kroz izazovne trenutke u svom životu. Nadamo se da će, bez obzira na sve, pronaći sreću i mir koji traži.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *