tanja savic

TANJA SAVIĆ SE PRISJETILA DJETINJSTVA: Čuvala sam koze na selu /VIDEO/

632

Renomirana pjevačica Tanja Savić, koja je već neko vrijeme u sretnoj vezi s 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem, podijelila je sa javnošću tople uspomene iz svojih skromnih početaka, otkrivajući kako joj je djetinjstvo prošlo u ruralnom okruženju gdje je, između ostalog, čuvala koze.

Tanja, poznata po svojoj neosporivoj talenata i karizmi na sceni, nije se libila govoriti o svom seoskom životu. U intervjuu je izrazila posebnu naklonost prema kozama, koje su joj, kako kaže, omiljene životinje od malih nogu. Nostalgično se prisjetila kako su joj baka, tatin majka, i sestra bili suputnici u tim ranim danima, provodeći vrijeme čuvajući koze zajedno.

“Omljene životinje su mi koze od djetinjstva. Moja baka, mama od tate je čuvala koze, sestra i ja smo čuvale sa njom dok smo bile male. To je meni ostalo u prelijepom sjećanju,” objasnila je Tanja, osvještavajući vrijednost tih trenutaka.

Ovaj dio njenog života je, prema njenim riječima, bio ključan za oblikovanje njenog karaktera i pristupa životu. Tanja Savić svojim primjerom pokazuje kako skromni počeci ne određuju krajnji uspjeh, već mogu biti temelj za izgradnju snažne i autentične ličnosti.

Njeni fanovi i šira javnost oduševljeni su ovim uvidom u Tanjin privatni život, što joj dodatno povećava simpatije i poštovanje. Kroz ovakve intimne priče, Tanja Savić ne samo da potvrđuje svoj status kao omiljene pjevačice, već i kao osobe koja cijeni svoje korijene i ponosno ih nosi kroz život.

@prvatelevizijaPevačica Tanja Savić obožava koze! 🐐

♬ original sound – Prva Televizija
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *