TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA na putu Tutin – Rožaje /POTRESAN VIDEO SA LICA MJESTA/

11026

Rožaje-Tutin: Četiri osobe povrijeđene u udesu na putu prema Dračenovcu

Rožaje/Tutin – Četiri osobe su povrijeđene u teškom saobraćajnom udesu koji se dogodio na putnom pravcu od Rožaja prema Graničnom prelazu Dračenovac, saopštili su iz Operativnog komunikacionog centra (OKC).

Prema prvim informacijama, do udesa je došlo oko podneva, kada su se sudarila dva putnička vozila. Uzrok nesreće još uvijek se istražuje, a pretpostavlja se da je klizav kolovoz mogao biti jedan od faktora koji je doprineo tragediji.

Povrijeđene osobe su hitno prevezene u lokalnu bolnicu, gdje su im pružene prve pomoći. Dvije osobe su zadobile teže povrede, dok su dvije osobe prošle sa lakšim povredama. Trenutno se nalaze na daljnjem liječenju i oporavku.

Saobraćaj na ovoj dionici puta je bio obustavljen više sati, dok su službe za hitne intervencije radile na uklanjanju vozila i osiguranju bezbjednosti na putu. Policija je na licu mjesta obavila uviđaj i pokrenula je istragu kako bi utvrdila tačne okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Stanovnici Rožaja, Tutina i okolnih mjesta apeluju na vozače da voze oprezno, posebno u uslovima smanjene vidljivosti i na klizavim putevima. Video snimak pogledajte ispod teksta.

rtvcg/Sandzak  Danas
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *