Tribina o samozapošljavanju i preduzetništvu u Novom Pazaru

Tribina o samozapošljavanju i preduzetništvu u Novom Pazaru

627

Srijeda, 22. Novembar, 19h – U prostorijama SANDŽAČKE DEMOKRATSKE PARTIJE!

Novi Pazar će biti domaćin značajne tribine posvećene samozapošljavanju, preduzetništvu i novim poslovnim idejama, u srijedu, 22. novembra, s početkom u 19 sati, u prostorijama Sandžačke demokratske partije. Ovaj događaj okupit će stručnjake iz različitih oblasti kako bi se raspravljalo o mogućnostima i izazovima u svijetu poslovanja.

Govornici na tribini će biti dvije ugledne ličnosti: Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, i Dr Ernad Kahrović, šef Odsjeka za ekonomske nauke na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru.

Zoran Martinović: Rođen 1963. godine u Prijepolju, Martinović je diplomirao pravo u Beogradu. Njegova impresivna karijera uključuje rad u advokatskoj kancelariji, opštinskoj upravi i poziciju sekretara Skupštine opštine Barajevo. Bio je uključen u međunarodne pregovore i proces pridruživanja SCG EU, a trenutno je direktor Nacionalne službe za zapošljavanje. Martinović je također autor stručnih radova i član Savjeta Fakulteta organizacionih nauka.

Dr Ernad Kahrović: Docent za poslovnu ekonomiju i menadžment, Dr Kahrović je doktorirao na Ekonomskom fakultetu, Univerzitetu u Nišu. Njegovi istraživački interesi obuhvataju strateški menadžment, organizacijski dizajn, digitalnu strategiju i digitalnu organizaciju. Od oktobra 2021. godine, on je šef Odsjeka za ekonomiju na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru.

Tribina će pružiti izuzetnu priliku za studente, preduzetnike i sve zainteresovane pojedince da se upoznaju s trenutnim trendovima u oblasti samozapošljavanja i preduzetništva. Diskusija će obuhvatiti razne teme, od strateškog menadžmenta do digitalnih strategija, te će biti idealna prilika za umrežavanje i razmjenu ideja.

Ovo je odlična prilika da se stekne uvid u poslovni svijet iz prve ruke od strane stručnjaka u oblasti, te se očekuje veliko interesovanje javnosti.

Za više informacija o tribini, posjetite zvaničnu stranicu Sandžačke demokratske partije ili njihove društvene mreže.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *