Tutin / Ministarka Matić ispunila obećanje Rasima Ljajića: Potpisan ugovor o izgradnji Rekreacionog centra

Tutin / Ministarka Matić ispunila obećanje Rasima Ljajića: Potpisan ugovor o izgradnji Rekreacionog centra

919

Predsjednik opštine Tutin Salih Hot danas je sa predstavnicima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija na čelu sa ministarkom Tatjanom Matić, potpisao ugovor o izgradnji Rekreacionog centra u ovom gradu.

Nakon što je jučer boravila u Novom Pazaru, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić danas je posjetila Tutin, prenosi TT Press.

Sa predsjednikom opštine Tutin Salihom Hotom predstavnici ovog ministarstva potpisali su ugovor o izgradnji Rekreacionog centra u ovom gradu, vrijednog 34,5 miliona dinara, a koji će biti finansiran sredstvima ovog ministarstva.

Rekreacioni centar biće izgrađen u okviru dvorišta srednjoškolskog centra i predškolske ustanove. Rekonstruisaće se postojeći tereni koji su u vrlo lošem stanju, i to teren za mali fudbal, košarkaški teren dobiće novu, profesionalnu sportsku podlogu.

U okviru projekta biće odrađena i dva dječija igrališta, atletska staza, street workout teretana, zelena površina sa pratećim mobilijarom i osvjetljenjem. Ovo je mnogo bitan projekat za opštinu Tutin i ima višestruki značaj.

Realizacijom ovog projekta biće stvoreni uslovi da Tutin dobije nove kapacitete za nastavak održavanja Sandzačkih igara, što bi povećalo i turistički značaj kompleksa, a samim tim i cijele opštine.

Foto: SDP Tutin
Matić: Tutin treba da postane urbana gradska sredina

Nakon potpisivanja ugovora u zgradi Opštine Tutin, ministarka Matić posjetila je Opštinski odbor SDP-a u Tutinu, gdje je najavila finansiranje još jednog vrlo važnog projekta za ovu opštinu – potpunu rekonstrukciju zgrade Doma kulture.

Prilikom posjete tutinskom odboru SDP-a, Matić je pohvalila njihovu inicijativu za projekte Eko parka i Rekreacionog centra, izrazivši svoju bezrezevnunu podršku novom rukovodstvu ogranka i njihovim aktivnostima.

Posebno je naglasila da uz pomoć i zalaganje osnivača i lidera Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića Tutin treba da postane jedna urbana gradska sredina.

Foto: SDP Tutin

Izvor: Sandzacke.rs/ttpress.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *