TUTIN: Suspendovan policajac koji je naletio na djevojku!

441

Policijska uprava u Novom Pazaru pokreće disciplinski postupak protiv službenika B.S. sa mjerom udeljenja iz organa do okončanja disciplinskog postupka jer je 2. septembra ove godine u Tutinu, van službene dužnosti, upravljao privatnim vozilom marke “seat” pod dejstvom alkohola.

Policija mu je odredila zadržavanje do istrežnjenja i protiv njega podnijela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona nalepnica po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD REKLAME...

On je, pokušavajući da izbjegne automobil marke “bmw” čiji vozač mu nije ustupio pravo prvenstva, skrenuo ka trotoaru da bi izbjegao saobraćajnu nezgodu. U tom trenutku na trotoaru je stajala dvadesetdvogodišnja djevojka koja je vidjevši da vozilo ide ka njoj, skočila u stranu i izbjegla kontakt sa vozilom kojim je upravljao B.S. Tom prilikom, ona je zadobila lahke tjelesne povrede koje je konstatovao ljekar Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Protiv F.F. vozača vozila marke “bmw” koji nije ustupio pravo prvenstva prolaza, podnijeta je krivična prijava za krivično djelo ugrožavanja bezbjednosti javnog saobraćaja.

Izvor: Sandžak danas/Indeksonline