Tutinac poslao pismo zahvalnosti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

1094

Poštovani Predsjedniče, kao građanin Tutina osjećam potrebu da Vam se u svoje ime, najsrdačnije zahvalim na svemu što država Srbija i Vi lično činite za ovaj kraj, piše u pismu.

Direktor fabrike namještaja “Dalas” iz Tutina, Senad Pepić pisao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kako bi mu se zahvalio na svemu što su država i on učinili za grad Tutin u ovo teškom periodu

– Poštovani Predsjedniče, kao građanin Tutina osjećam potrebu da Vam se u svoje ime, najsrdačnije zahvalim na svemu što država Srbija i Vi lično činite za ovaj kraj, posebno u ovom, za cio svijet, veoma teškom periodu, kada većina lidera i vlada pokazuju sebičnost i uskogrudost, Vi ste učinili da se mi Bošnjaci koji živimo u R. Srbiji, koju volimo i doživljavamo kao svoju i jedinu domovinu, osjetimo sigurnim i ravnopravnim građanima koje država nije zaboravila.

Ne bavim se politikom i ne pripadam nijednoj političkoj partiji, a ovu poruku Vam šaljem zato što se kroz medije ne može ni približno osjetiti zahvalnost mog naroda na svemu što činite za njega, a ni podrška Vašem sveukupnom radu. Neizmjerna zahvalnost i svim divnim ljudima, zdravstvenim radnicima iz Kragujevca, Kraljeva i ostalih gradova Srbije, koji su ostavili svoje porodice rizikujući da ugroze svoje zdravlje i svoj život i došli u Novi Pazar da nam pruže pomoć koja nam je od najvećeg značaja, a u vrijeme kada istu ili sličnu pomoć trebaju i mnogi drugi gradovi i zdravstveni centri u cijeloj zemlji.

Još jedno veliko hvala, želim Vam da izdržite u naporima da ovu zemlju i cio region izvedete iz prošlosti kojom ne možemo biti zadovoljni i dovedete na put u bolju budućnost za našu dkecu, od one koju bi imala ako ostanemo tumarati drumovima koje su trasirali slijepi vođe – navodi se u pismu Senada Pepića.

Izvor: Novosti
5 thoughts on “Tutinac poslao pismo zahvalnosti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

 1. Senad Pepić

  Poštovani i dragi moji sunarodnici i zemljaci,
  Nakon što je pismo koje sam napisao predsedniku Vučiću, izazvalo veliku medijsku pažnju i lavinu komentara na društvenim mrežama, želim da u vezi sa tim dam neka pojašnjenja.
  Veliki broj građana na instagram profil predsedniku u danima kada je epidemija virusa korona dostizala vrhunac upućivali su molbe za pomoć našem narodu, mnogo mladih ljudi koji su to učinili poznajem i lično, a takođe sam i sam poslao apel za hitnu pomoć. Kada je ta pomoć počela da pristiže i da se stanje stabilizuje, kao što je osnovni red, kao građanin , ne kao direktor Dalasa, vlasnik i nisam, uputio sam pismo zahvalnosti. Pismo je zapaženo i ubrzo sam dobio poziv , zahvalili su mi se, pitali da li pismo mogu da objave, čime se bavim i gde radim, uz konstataciju da će i dalje činiti velike napore za smanjenje broja obolelih i slati svu neophodnu pomoć..
  U pismu ne pominjem ni Rašku oblast, ni Sandžak, već Tutin zato što sam iz tog grada, i Novi Pazar zato što se u njemu lečimo. Termin Raška oblast u najavi priloga upotrebili su neki novinari, ne svi. Naravno da regiju u kojoj živim zovem Sandžakom, volim ga najviše kao i svaki Sadžaklija, ali sam i svestan da se jedan deo tog Sandžaka nalazi u Srbiji, a drugi u Crnoj Gori i da će nas podele i sukobi pre dovesti do toga da u tom našem Sandžaku sve manje bude Sandžaklija, nego li do nečeg drugog, što ne znači da se odričem od bilo kog prava koje nama kao narodu i pripada.
  U pismu koje sam uputio predsedniku, nisam mogao da se zahvalim za pomoć koju smo dobili iz Turske, Bosne i koju su poslali i svakog dana šalju naša braća iz dijaspore, kao ni za pomoć fondacija i pojedenaca iz Srbije, zato što to nije njegova zasluga, zahvalio sam na onom što je on učinio.
  Nemam ambiciju da se bavim politikom, već onim što ceo svoj život radim, gde mogu da za svoju porodicu i sebe obezbedim pristojan život, zato, molim vas, ovo ne shvatite kao bilo šta što ima veze sa politikom.
  Zao mi je, što su moje hvala mnogi veoma pogrešno razumeli, ali ipak ja se ponovo zahvaljujem svima koji su pomogli i pomažu i pozivam ih da to i dalje čine, zato što nam je pomoć stvarno potrebna.

  Selam,
  Senad Pepić

  Reply
 2. milan

  E seronja jedan pa sta mu se uvlacis kao neka pizda mora da ti treba za nesto,pokloni mu i jedan krevet mozda te bolje zapamti,pa mu na taj isti krevet pocesi🥚🥚

  Reply
 3. rts

  Mozda ti Vucko tepa Senada, mogao bi malo karmina na usne da stavis pa da cucnes da mu se zahvalis.

  Reply
 4. Enver

  Kako on i njegovi pojedinci lijepo pisu samom sebi pismo da bi svijet video koliko je korektan za taj narod ,odavno je svijet provalio te vase namestaljke i lazi a vi i dalje ih transportujete nepali to vise .

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *