U Plavu već vlada velika euforija: Jezero se bori za historijski trofej – Cijeli Sandžak je uz Plavljane

969

U Podgorici će se noćas u 20:30 časova odigrati finale Kupa Crne Gore između Budućnosti i Jezera, čime se ovogodišnja borba za trofej izdiže na značajno viši nivo u odnosu na prethodne sezone. Ovaj meč nije samo borba za prestižni pehar, već i za plasman u Ligu konferencija, što dodatno pojačava ulog.

Jezero iz Plava, klub koji prvi put stiže do finala ovog takmičenja, nada se da će, osim istorijskog uspeha, dobiti i drugostepenu licencu za učešće na evropskoj sceni. Ovo je posebno značajno za klub čija istorija traje skoro vek, a koji nikada nije imao priliku da se nadmeće na ovako visokom nivou.

S druge strane, Budućnost, koja će po osmi put igrati u finalu, ove godine od meča zavisi i njihovo učešće u evropskim takmičenjima. “Varvari”, navijačka grupa Budućnosti, već su mobilisali svoje snage i pozivaju da se sjeverna tribina stadiona dobro popuni, kako bi podrška bila što veća.

Euforija u Plavu već je na vrhuncu, a navijači Jezera su jasno stavili do znanja da je ovo najvažniji meč u dugoj istoriji kluba. Oni apeluju na sve pristalice da u što većem broju prisustvuju i zauzmu južnu tribinu podgoričkog stadiona, kako bi zajedno podržali svoj tim u ovom istorijskom trenutku. Poseban poziv upućujemo svim građanima Sandžaka, bez obzira na nacionalnost, da se pridruže i podrže Jezero u ovom ključnom susretu.

Utakmica, koja će se igrati pod Goricom, zakazana je za 20:30 časova. Očekuje se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, dok će strasti na terenu, ali i van njega, sigurno dostići vrhunac. Ovo finale ne samo da obećava spektakl, već i piše novu stranicu u crnogorskom fudbalu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *