Novi Pazar- Više detalja u vezi pucnjave u centru grada, jedan od ispaljenih metaka završio na punoj terasi kafića

906

Na Novopazarca S.D. juče je ispaljeno više hitaca u strogom centru Novog Pazara, od strane dvojice počinioca, a jedan od metaka koji je zalutao rikošetirao je u kafiću nedaleko od mjesta na kojem je došlo do pucnjave, samo pukom srećom niko nije povrijeđen.

Kako saznajemo, za sada nepoznate osobe ispalile su više hitaca iz pištolja u pravcu S.D. u ulici Stefana Nemanje.

Naime, izvršilac je u popodnevnim časovima, vidjevši S.D. kako prolazi ulicom, iskočio iz vozila u pokretu i počeo da puca na S.D, a suvozač u istom vozilo je takođe izletio iz auta. Nakon nekoliko ispaljenih hitaca, oni su pobjegli sa lica mjesta a jedan od zalutalih projektila završio je na terasi obližnjeg kafića.

U tom trenutku terasa je bila puna gostiju. Samo pukom srećom izbjegnute su katastrofalne posljedice po posetioce tog ugostiteljskog objekta. Projektil je tom prilikom pogodio viseći sat na terasi kafića i rikošetirao na pod, tik pored jednog od gostiju koji u tom trenutku nije bio svjestan šta se desilo.

Policijciji dalje traga za počiniocem ovog djela, a na teret mu se stavlja nedozvoljeno posjedovanje vatrenog oružja i pokušaj ubistva.