U Ulcinju RAZVALIO DŽIPA spuštajući se niz stepenice, ZA SVE KRIVA NAVIGACIJA (VIDEO)

U Ulcinju RAZVALIO DŽIPA spuštajući se niz stepenice, ZA SVE KRIVA NAVIGACIJA (VIDEO)

3525

Snimak Beograđanina iz Ulcinja koji je pokušao (i uspio) da se spusti autom niz stepenice izazvao je veliku nevjericu kod korisnika društvenih mreža. Umjesto da se vrati unazad sa stepenica, na koje ga je navodno navigacija navela, mladić je jednostavno odlučio da nastavi put. Tom prilikom auto je nekoliko puta udaren u donji dio.

Autom niz stepenice – može! Ovo je parola Beograđanina po imenu Saša koji se SUV automobilom Volkswagen Tiguan spustio niz stepenice u Ulcinju. Tom prilikom, ovaj neobičan spust je zabilježen kamerom.

Kako je džip završio na stepenicama u Ulcinju?

Navodno, za sve je kriva navigacija koja je čovjeka iz Beograda navela krivim putem. Vidjevši dokle je došao, a nakon toga koliko mu je ostalo do ulice, Beograđanin je odlučio da “potjera” džip preko stepenica, čak i po cijenu oštećenja automobila.

Da to možda i nije pametno, govorio mu je i prijatelj koji je izašao iz automobila i navodio ga. “Prevrnućeš se, Saša,” ponavljao je mladić koji je stajao i gledao prijatelja kako se spušta stepenicama ka ulici.

Nakon nekoliko pokušaja i par udaraca o donji dio automobila, on je u svojoj namjeri uspio – auto je nastavio dalje niz ulice Ulcinja.

U komentarima šok i nevjerica

U komentarima koji su uslijedili, veliki dio pratilaca Instagram stranice “Podgorički vremeplov” izrazio je šok i nevjericu viđenim, ponajviše zbog činjenice da je za sve kriva navigacija.

“Oće to kad slušaš ženu sa navigacije,” “Prešao čovjek igricu, eto ga dodatni trošak,” “Kad više vjeruješ ekranu nego svojim očima,” smjenjivali su se komentari.

Ipak, najkonkretniji je bio mladić koji je podsjetio sve na sada već legendarnu priču o tome kako se Google vozilo zaglavilo u Kaluđerici.

“Nije Google navikao na naše balkanske vukojebine i nelegalnu gradnju, koliko puta je meni pokazao ulicu, pa završim na vratima nečije garaže. 2014. godine se Google vozilo zaglavilo u Kaluđerici,” glasio je njegov komentar koji je pobrao veliki broj simpatija pratilaca ove Instagram stranice.

Za sada nije poznato kolika je šteta bila na automobilu mladića iz Beograda. Pogledajte video snimak ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *