Ovo je Srpkinja koju je ubio sin u Francuskoj

Ovo je Srpkinja koju je ubio sin u Francuskoj, komšija otkrio jezive detalje

1296

U malom francuskom naselju Bjukser o Dam, severno od Nansija, odvila se tragedija koja je zgrozila Francusku. Dvadesetogodišnji Srbin, osumnjičen za brutalno ubistvo svoje majke B. B. (52), uhapšen je u dramatičnim okolnostima koje su iz prve ruke ispričali šokirani komšije.

Nisam čuo žrtvu. Izašao sam napolje jer je otac vrištao i pokušavao da pozove pomoć. Desetak minuta kasnije stigli su policija i vatrogasci. Za to vrijeme, sin je pobegao iz kuće. Nakon nekog vremena vratio se pješke, policajci su ga bacili licem na zemlju i vezali mu lisice”, ispričao je komšija.

Prema izveštajima “L'Est Republicain”, jezivo ubistvo desilo se 12. marta oko 14.45 sati, kada je sin, u jurnjavi kroz dom, sustigao majku u kuhinji i više puta je ubo nožem. Telo nesrećne žene pronašao je njen suprug, koji pored sina osumnjičenog za ubistvo, ima još jednog sina i ćerku.

Komšije navode da vapaji nesrećne žene nisu čuli, dok je očaj supruga koji je pokušavao pozvati pomoć, probudio naselje.

“Nisam čuo žrtvu. Izašao sam napolje jer je otac vrištao. Desetak minuta kasnije, stigli su policija i vatrogasci,” priča jedan od komšija, svjedok užasavajućih događaja.

Ovaj komšija, koji je bio prisutan tokom pretresa kuće, opisuje jeziv prizor: “Vidio sam da je krvi bilo na dva mjesta: u trpezariji i u kuhinji.”

Porodica živi u naselju već deset godina, ali to nije bio miran život.

“Policija je i ranije intervenisala. Prije četiri godine, taj isti mladić nožem jurio oca, a prije tri godine čekićem razbio stakla na vozilima,” objašnjava komšija, nagoveštavajući probleme koji su se dugo krili iza zatvorenih vrata ove porodice.

Ovaj tragični događaj baca svetlo na tamne tajne porodičnog nasilja i opomenu je zajednici da ponekad najveće opasnosti vrebaju tamo gde ih najmanje očekujemo – unutar samih domova.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *