Učite od majstora: Sanela Mašović predstavlja nove trendove na masterclass-u 5. marta 2024.

1595

Uzbudljivi trenuci očekuju sve ljubitelje šminke u Novom Pazaru, jer renomirana šminkerka Sanela Mašović će održati ekskluzivni Masterclass. Događaj će se održati u prelijepom ambijentu Hotela Vrbak u velikoj sali, 05. marta 2024. godine, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve učesnike.

Ovaj događaj predstavlja priliku da se zaroni u svijet najnovijih trendova u šminkanju, a Sanela Masović će lično prezentovati dva glamurozna stila – Arabic full glam bridal i Arabic cat eye make up. Ova prilika je dragocena za sve zaljubljenike u šminkanje, bez obzira na nivo iskustva.


Sanela Mašović će podjeliti svoje bogato iskustvo u industriji šminke, a učesnici će imati priliku da steknu neprocenjivo znanje iz prve ruke. “Oduvjek sam željela podijeliti svoje tajne i tehnike sa kolegama u mom gradu a i šire, i drago mi je što će Masterclass biti održan upravo ovdje, u Novom Pazaru, vjerujem da će ovaj master class pomoći kolegama i biti im jedno lijepo iskustvo koje će poneti u svojim salonima ljepote”, izjavila je Mašovićeva.

Posebno je važno napomenuti da svi učesnici koji nisu iz Novog Pazara imaju obezbeđen smještaj u “Hotelu Vrbak”. Sertifikat koji će dobiti svaki učesnik predstavljaće vrijedan dodatak njihovim profesionalnim portfolijima.

Broj mjesta je ograničen, stoga se preporučuje zainteresovanima da se što pre prijave putem instagram profila. Ovo je prilika za unapređenje veština i sticanje neprocenjivih savjeta od vodeceg majstora šminke Sanele Mašović.

Svi ljubitelji šminke su dobrodošli na Masterclass Sanele Mašović – događaj koji obećava inspiraciju i edukaciju u jednom!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.