Uhapšen Novopazarac u Crnoj Gori!

902

Novopazarac Nermin Ramović priznao je ulcinjskoj policiji da je čekićem polomio “lisice“ za blokadu točkova, koje su postavljene na njegov nepropisno parkirani.

“Na saslušanju je priznao djelo i izvinio se navodeći da je bio bijesan u momentu jer nije imao novca za kaznu i nastavak ljetovanja”, kazao je Vijestima sagovornik iz istrage.

Nakon toga, krenuo je najvjerovatnije ka Novom Pazaru, ali je uhapšen u Rožajama i ekspresno sproveden nazad u Ulcinj gdje ga tužilaštvo tereti da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe imovine, budući da su “lisice“ svojina Komunalne policije.

Ramović je procesuiran u redovnom postupku budući da je priznao djelo, a imajući u vidu i ostale poznate činjenice.

Ovlašćeni kontrolor preduzeća “Parking servis” Naim Tagani koji je tog jutra bio na poslu, kazao je da je Ramović automobil marke „seat“, beogradskih registarskih oznaka, parkirao na Pristanu, kod Holegra, ne plativši parking.

Tvrdi da je automobil tu bio tri dana.

“U dva navrata pisali smo naloge za plaćanje parkinga, ali uzalud. Trećeg dana, uveče, postavili smo lisice sa kolegama iz Komunalne policije. Zvao nas je ujutro, došli smo, ali on nije htio da plati nego je tražio da mu oslobodimo auto. Kazao sam da nas zove opet kada bude bio raspoložen da plati tih 36 evra. Umjesto toga, pokidao je lisice i pobjegao sa lica mjesta”, kazao je Tagani.

Pored 36 evra zbog neovlašćenog zauzimanja parkinga, Ramović će sada morati da plati i 76 evra za lomljenje “lisica“.

“To je što se nas tiče, ako mu još neko nije pisao kaznu jer je tu bio tri dana”, kazao je Tagani.

Izvor: Sandžak danas/Vijesti.me