UHAPŠEN POLICAJAC D.L.(54), POKUŠAO DA NAPASTVUJE DJEVOJČICU

6352

Policajac D.L. uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u jednom gradu na sjeveru Crne Gore pokušao napastvovati maloljetnu komšinicu, kako saznaju “Vijesti”.

Prema dostupnim informacijama, kada je djevojčica prolazila pored njegove kuće, on ju je pozvao da sa njegovom djecom gleda utakmicu, nakon čega je pokušao napastvovati.

“Vijesti” navode da se djevojčica javila roditeljima, rekavši im da će sa djecom iz susjedstva gledati utakmicu, te je pošla kod njih. Međutim, ubrzo nakon toga, utrčala je u kuću i ispričala što se dogodilo.

“D.L. je bio sam kod kuće te je počeo dodirivati djevojčicu i pokušao je poljubiti. Ona ga je odgurnula i pobjegla kući”, izjavio je izvor za “Vijesti”.

Iz Uprave policije (UP) službeno su potvrdili “Vijestima” hapšenje njihovog službenika, objašnjavajući da je pedesetčetverogodišnji D.L. uhapšen zbog sumnje u izvršenje krivičnog djela nedozvoljenih polnih radnji na štetu trinaestogodišnje djevojčice.

“Policijski službenici su postupili po prijavi, preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji s nadležnim višim državnim tužiocem i lišili slobode D.L. zbog navedenog krivičnog djela, za koje se sumnja da je izvršeno 14. januara u njegovom stanu”, stoji u saopštenju UP.

Izvor: Vijesti
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *