Uhapšen Sandžaklija: Uz prijetnju pištoljem opljačkao dva marketa

941

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac i Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, efikasnom reakcijom ubrzo nakon izvršenja razbojništva identifikovali i locirali osumnjičenog u Kolašinu gdje su ga službenici kolašinske policije lišili slobode, saopšteno je iz policije.

Nakon saznanja da je u Mojkovcu sinoć oko 19 časova izvršeno razbojništvo od strane nepoznatog maskiranog lica na štetu zaposlene u jednom kiosku policijski službenici su došli do podatka da se lice udaljilo u pravcu Kolašina.

“Osumnjičeni je djelo počinio uz prijetnju pištoljem kada je otuđio novac. Gasni poštolj za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja djela, pronađen je pretragom terena.

Kolašinska policija je, odmah nakon obavještenja da se na njihovoj teritoriji nalazi osumnjičeni za razbojništvo, pronašla i lišila slobode A.R. (25) iz Bijelog Polja”, saopšteno je iz policije.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je A.R. počinio razbojništvo 20. jula u Bijelom Polju kada je, kako se sumnja, maksiran uz prijetnju pištoljem iz jednog marketa otuđio pazar u iznosu od 600 eura.

“Tada je policija pretragom terena pronašla odbačene stvari koji je koristio osumnjičeni prilikom izvršenja djela, a pretresom kuće je pronađen gasni pištolj.

On je danas priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo”, saopšteno je iz policije.
One thought on “Uhapšen Sandžaklija: Uz prijetnju pištoljem opljačkao dva marketa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *