UHAPŠEN SJENIČKI ČAK NORIS: Bivši policajac  pucao u vazduh, naredio da legnu pa ih onda pretukao?!

UHAPŠEN SJENIČKI ČAK NORIS: Bivši policajac pucao u vazduh, naredio da legnu pa ih onda pretukao?!

735

Sjenička policija privela je muškarca, bivšeg policajca iz sela Lopiže koji je ispalio hitac iz pištolja u vazduh pošto je, kako javlja “Kurir”, grupa mladića iz Sjenice oštetila njegovo vozilo parkirano u selu pored puta.
Ne zna se zašto su mladići, braća iz Sjenice bili u selu, tek, po nezvaničnim informacijama “Kurira” oni su, pošto su se po selu vozili skuterima, oštetili, izlupali vozilo ovog meštanina koje je bilo parkirano pored puta.

“55-godišnji bivši policajac preprečio je kolima put četvorici maloletnika koji su bili na motociklima”, kako saznaje portal “Pink.rs”, da je “ispalio metak u vazduh i naredio im da legnu na put”, a “kada su oni to uradili, onda ih je pretukao i nanio im lakše tjelesne povrede”.

Kada je izbila svađa, u jednom trenutku mještanin je potegao pištolj za koji ima dozvolu za nošenje i ispalio hitac u vazduh.

Sve je prijavljeno policiji, patrola je ubrzo stigla u selo i uhapsila mještanina i sprovela ga u Sjenicu.

Istovrenemo, ispred zgrade policijske stanice u Sjenici okupila se grupa mladića koji su udarali pesnicama i šakama po vozilu u kome je bio uhapšeni, pa je policija podnela prijave i protiv nekolicine koji su učestvovali u ovom incidentu. (Kurir)