Uhapšena djevojka koja je uputila zastrašujuće prijetnje Albancima i Crnogorcima

1161

Podgoričanka Natalija Nilević (27), koja je uputila zastrašujuće prijetnje Crnogorcima i Albancima, nakon saslušanja u CB Podgorica uhapšena je zbog krivičnog djela izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti, piše portal CdM.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ona je uhapšena po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje.

“Zbog osnovane sumnje da je lice N.N. izvrsilo krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišeno je slobode i uz krivičnu prijavu biće privedeno u tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog”, saopćila je portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica.

Podsjećamo da je policija reagirala nakon što je CdM objavio snimak u kojem Nilević prijeti Crnogorcima i Albancima.

“Milogorci, Šiptari, sve ću da vas zapalim, sve… Jer ste ludi! Ajte sad zdravo. Kući će sve glave da vam otkinu. Neće biti glava nijedna”, navela je ova djevojka kroz smijeh u videoporuci.

Mnogi crnogorski građani iz dijaspore obratili su se redakciji CdM-a tražeći da policija reagira.

“Ja i dosta mojih prijatelja u Crnoj Gori je zabrinuto zbog ovog i trebalo bi nešto da se preduzme po ovom pitanju”, naveo je jedan od građana.