hapsenje

Uhapšena dva policajca u Rožajama, osumnjičeni za primanje mita

1865

Beranska policija je danas uhapsila dva službenika stanice policije u Rožajama, K.E. i D.D., zbog sumnje da su na graničnom prelazu Dračenovac počinili krivično djelo primanja mita. Ova vest je potvrđena na konferenciji za novinare koju je održao Petar Koprivica, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nakon saslušanja u Višem tužilaštvu u Bijelom Polju, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 72 sata. “Takođe, postoji sumnja da je državljanin Srbije uključen u davanje mita”, dodao je Koprivica. On je naglasio da je ovaj slučaj dokaz odlučnosti i posvećenosti ministarstva u borbi protiv korupcije unutar policijskih redova. “Nijedan policijski službenik neće biti pošteđen”, istakao je Koprivica.

Kada je bio upitan o detaljima mita, Koprivica je naveo da je reč o novčanom iznosu, ali da trenutno nisu poznati precizni detalji o visini sume.

Ovo hapšenje dolazi u trenutku kada se Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno bori protiv korupcije, pokazujući da niko nije izuzet od zakona, čak ni oni unutar samih policijskih snaga.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *