UHVAĆENI LOPOVI! Dvojac iza rešetaka zbog krađa u Novom Pazaru

5793

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice u Novom Pazaru, odjela Interventne jedinice policije, uspjeli su rasvijetliti seriju krađa i teških krađa koje su se nedavno dogodile u ovom gradu.

Kroz operativni rad na terenu, policijski službenici su uspjeli identificirati i privesti dvije osobe iz Novog Pazara zbog sumnje da su počinili ova krivična djela.

Prema dostupnim informacijama, uhapšeni su Z.Dž., punoljetni građanin Novog Pazara, i jedan maloljetnik, također iz ovog grada. Optuženi se terete za niz krađa koje su uključivale odjeću, mobilne telefone i motocikle na području Novog Pazara.

Nakon hapšenja, policija je Z. Dž. zadržala u policijskom pritvoru na period do 48 sati. U međuvremenu, protiv maloljetnog osumnjičenog će biti podnesene odgovarajuće prijave, u skladu s zakonskim procedurama.

Ovaj slučaj predstavlja primjer efikasne policijske akcije i saradnje unutar različitih odjeljenja, što je rezultiralo brzim identificiranjem i privođenjem osumnjičenih, te jačanjem osjećaja sigurnosti među građanima Novog Pazara.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *