Užas- Fudbaler tukao djevojku štanglom i terao da jede farbu (video)

Užas- Fudbaler tukao djevojku štanglom i terao da jede farbu (video)

962

Postoje razni oblici nasilja, ali neka se po svojoj surovosti i bizarnosti potpuno izdvajaju, takav slučaj je zabilježen u Engleskoj, gdje je jedna djevojka izašla u javnost sa horor-pričom o tome šta je u septembru preživjela od svog dječka, 25-godišnjeg fudbalera Risa Tompsona.

On ju je tri dana mučio, ostavivši je u užasu i strašnim povredama – uz brojne modrice i posekotine, slomljena joj je i vilica.

Lice i zadnjica nesrećne djevojke bili su potpuno teget od modrica, a bilo je i posekotina od stakla, jer joj je dva ogledala razbio o glavu, kako prenosi blic. Po njenom iskazu, dečko joj je pretio da će je terati da gola trči ulicom.

“Udario me je štanglom, slomio vilicu. Terao mi je da poližem svežu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave. Kada je podigao to drugo, mislila sam da ću umrijeti. Vrištala sam da stane. Rekao mi je da spustim ruke i da isdržim batine ‘kao zrela osoba'”, otkrila je nesrećna devojka tokom sudskog procesa.

Nasilnik je ove sedmice osuđen na tri godine i četiri mjeseca zatvora, uz desetogodišnju zabranu prilaska žrtvi.

Ris Tompson je fudbalsku karijeru počeo u Linkiln sitiju, potom je nastupao za Jork siti u Ligi dva i nižerazrednim klubovima Boston junajted i Giseli. Upravo je bio član Giselija kada je policija došla po njega i uhapsila ga povodom ove strašne optužnice.

izvor Blic