Search

UZROK TUČE u Novom Pazaru/ Izbo mladića jer je njegovoj MAJCI SLAO PORUKE!

Novopazarska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg tinejdžera zbog sumnje da je nožem izbo mladiće od 19 i 20 godina, kao i petnaestogodišnjaka koji se tereti da im je zadao nekoliko udaraca.

Kako se nezvanično saznaje, do verbalnog sukoba, a potom i tuče došlo je ispred kuće uhapšenog sedamnaestogodišnjaka.

– Nakon kraće rasprave jedan od oštećenih je krenuo ka sedamnaestogodišnjaku kako bi se fizički obračunali. Došlo je do tuče tokom koje je on potegao nož i dva puta ubo u predelu grudi oba mladića, dok ih je petnaestogodišnjak nekoliko puta udario zatvorenim šakama – kazao je izvor iz istrage.

Devetnaestogodišnjak je zadobio teške tjelesne povrede i nakon ukazane pomoći u novopazarskoj Opštoj bolnici njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno. Godinu dana stariji mladić je lakše povrijeđen.

Sukob nastao zbog poruka?

Prema nepotvrđenim informacijama, do sukoba među mladićima je došlo zbog toga što je, navodno, sedamnaestogodišnjak slao poruke i uznemiravao majku jednog od oštećenih.

– Petnaestogodišnji mladić se druži sa jednim od oštećenih i on je, kako je rekao prilikom saslušanja, šale radi dao broj telefona majke jednog od njih svom prijatelju koji joj je potom slao poruke, navodno, ne znajući da se radi o starijoj osobi i majci oštećenog. Kada je oštećeni saznao šta se dešava došlo je do sukoba i tuče – dodaje izvor.

Izvor: Srbija danas
2 thoughts on “UZROK TUČE u Novom Pazaru/ Izbo mladića jer je njegovoj MAJCI SLAO PORUKE!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.