Važno saopštenje Štaba za vanredne situacije Grada Novog Pazara

Porodicama čiji je član domaćinatsva preminuo od posledica pandemije, odlukom Gradskog štaba za vanredne situacije biće refundirani troškovi nastali prema JP “Gradska čistoća”, pre 4.jula tekuće godine. Troškovi se refundiraju u iznosu do 30 000 dinara, uz obavezu člana domaćinstva koje je troškove snosilo, da nadležnima dostavi potrebnu dokumentaciju. Zahtev se može podnositi u Uslužnom centru (šalter broj 2) od 26. oktobra do 13. novembra 2020. radnim danima od 7:30h do 15:00h.

Gradski štab za vanredne situacije apelovao je na vjerske zajednice da u svojim objektima sprovode pojačane mere zaštite u cilju prevencije i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19. Mnogo toga zavisi i od ponašanja svakog pojedinca pa je izuzetno važno da u cilju obezbjeđivanja lične i zdravstvene bezbjednosti drugih građani u zatvorenom prostoru nose maske i pridržavaju se propisine distance.

Štab za vanredne situacije i Grad Novi Pazar će, u saradnji sa svim državnim institucijama, sve svoje kapacitete u narednom periodu usmjeriti prema kontroli mjera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje širenja virusa Covid19.

One thought on “Važno saopštenje Štaba za vanredne situacije Grada Novog Pazara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.