VELIKA AKCIJA POLICIJE U NOVOM PAZARU: ZAPLIJENJENA VELIKI KOLIČINA KOKAINA /VIDEO/

7961

U spektakularnoj akciji Odeljenja kriminalističke policije za borbu protiv droga iz Novog Pazara, zaplenjeno je više od kilogram i po kokaina, u jednom od najvećih udara na narko-tržište u ovom dijelu Srbije u poslednjih nekoliko godina. Operacija, koja je trajala dva dana, rezultirala je hapšenjem četiri osobe osumnjičene za proizvodnju i promet opojnih droga. Policijske snage su se fokusirale na razbijanje lanca distribucije kokaina, a pretresi su izvršeni na više lokacija u gradu i njegovoj okolini.

Ključni moment operacije dogodio se u naselju Šestovo, gde je u jednoj kući u izgradnji pronađeno 1,600 grama kokaina. Ovaj pronalazak predstavlja znatan udar na lokalne distributere droge i šalje jasnu poruku da se ilegalne aktivnosti neće tolerisati.

Pretresi su obuhvatili više stambenih objekata, a droga je otkrivena na različitim lokacijama, ukazujući na široku mrežu distribucije koja operiše unutar grada. Jedna od ključnih hapšenja izvršena je rano jutros, oko 09:20, kada je B.J.(1993) u Ulici Stevana Nemanje uhapšen zbog sumnje da je aktivno učestvovala u prometu opojnih droga.

Akcijski timovi Odeljenja kriminalističke policije za borbu protiv droga su pokazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti, uspešno sprovodeći operaciju koja je rezultirala značajnim zaplenama i hapšenjima. Ova operacija je jasan signal da se narko-tržištu stavlja pod kontrolu i da će se borba protiv droge nastaviti sa neumoljivom odlučnošću.

Očekuje se da će ova akcija imati dugoročne posledice na suzbijanje trgovine narkoticima u Novom Pazaru i okolini, dok se četvoro uhapšenih suočava sa ozbiljnim optužbama koje bi mogle rezultirati dugogodišnjim zatvorskim kaznama. Ovaj slučaj je takođe primer uspešne saradnje različitih odeljenja unutar policije, koja je ključna u borbi protiv organizovanog kriminala.

Grad Novi Pazar i njegovi građani mogu odahnuti znajući da su njihove ulice sigurnije danas, zahvaljujući neumornom radu i hrabrosti pripadnika policije. Dok se istraga nastavlja, očekuju se dalji razvoji u razbijanju mreže distribucije droge, što će dodatno doprineti sigurnosti i blagostanju zajednice.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *