Veljko Ražnatović izvrijeđao akademika Kostića zbog Kosova

279

Sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, uputio je niz psovki i uvreda na račun Vladimira Kostića, predsjednika Srpske akademije nauka i umjetnosti (SANU) zbog toga što je Kostić u emisiji “Pregled dana” koju vodi Jelena Obućina, rekao da Kosovo ne pripada Srbiji.

Kostić: Kosovo nije naše, Grigorije da se mane parola

Kostić: Apsolutna vlast vodi u apsolutnu usamljenost

“Kosovo nije naše i što prije to neko kaže, biće nam bolje”, rekao je Kostić svojevremeno, a sada je u emisiji “Pregled dana” potvrdio i argumentovao taj svoj stav, zbog čega je Veljko Ražnatović dao sebi za pravo da saspe salvu najbruatlnijih uvreda na račun ovog srpskog akademika.

“P*čko ćorava… Vladimire, uz dužno poštovanje, sisajte k*rac, p***ketino jedna smrdljiva”, napisao je Ražnatović na svom Instagram storiju uz fotografiju Vladimira Kostića iz pomenute emisije.


Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Da podsjetimo, Kostić je inače reagovao na izjavu vladike Grigorija, dan ranije, za Newsmax Adria, koji je rekao da je “Kosovo naše”.

“Ja potpuno prihvatam da nisam u pravu, ali pitajte vladiku da li je on u pravu. Ja sam putovao skoro i prelazio granicu, tačno su mi pokazivali dijelove ulice koji nisu zgodni za šetnju. Bilo bi sjajno da je Vladimir Kostić potpisao Kumanovski sporazum i Dejtonski sporazum i Briselski sporazum, onda imamo krivca i nemamo o čemu da razmišljamo”, rekao je Kostić.